Beretning 2023

Indledning Det har været et stille og roligt år Sankthans Aften Vi har haft Sankthans aften med pølser, kartoffelsalat og jordbær, der var 38 voksne og 3 børn tilmeldte og at vi havde en rigtig hyggelig aften på Klara Hansens vej nr. 15 ved Hanne. På grund af brandfare var bålet aflyst, men vi fik sunget de traditionelle sange, som vi plejer

Vejen

Der har været store huller på Klara Hansens vej i foråret , de er for længst udbedret, vi håber, det kan holde til næste år.

Hjemmesiden

Vi har haft noget bøvl med hjemmesiden, der er enkelte som har forsøgt at skrive til bestyrelsen den vej, men desværre har jeg ikke været opmærksom på at vores abonnement er overgået til en anden udbyder. Det skulle være i orden nu.

Hjertestartet

Der har været afholdt et kursus i hjertestartet, vi var tre fra Grundejerforeningen som deltog. Efterløbende har vi fået besked om at Hjertestarteren har været benyttet.

Fjellerup Strandliv

Fjellerup Strandliv blev desværre ikke til noget i denne omgang. Lige inden fristen udløb, kom der en klage fra den lokale afdeling af Danmarks Naturfrednings nævn, det betød at man ikke kunne nå at sætte arbejdet i gang inden for dispensationens frist for projektet, som udløb den 9.11.2022, fordi den endelige tilladelse fra Kystdirektoratet så ikke kunne nå at blive behandlet. Tilladelsen er derfor bortfaldet. Jeg har talt med formanden for Kultur-og fritidsudvalget Allan Gjersbøl, han arbejder stadig på sagen og har ikke helt opgivet sagen.

Skrald

Der er flere der har fået opsat 3 nye affaldsspande, med sortering, det ser ud til at fungere.