Beretning 2022

Beretning 2022

Beretning 2022

 

Indledning

Sankthans Aften

Vejen

Paddelbane

Parkering

Fjellerup Strandliv

Skald

Lade stander

Det har været et stille og roligt år

Vi har haft Sankthans aften med pølser og kartoffelsalat, der var 27 tilmeldte, lidt mindre end vi plejer, men vi syntes, at vi havde en rigtig hyggelig aften, men bål ved stranden som vi plejer, hvor der var en del flere.

Der har været vej-syn af Brian og Stig, de har vurderet, at der ikke var belæg for at køre grus på her i foråret, da det var for tørt.

Banen (som vi har givet 3.000,00 kr. til) er næsten færdig nu, der mangler kun at man kan bestille tid over nettet, nu er man nødt til at bestille tid inde på campingpladsen.

Det er rigtig sjovt.

Umiddelbart ser det ud til, at det enorme arbejde Stig har lagt i mange år omkring skiltning på Klitvej har hjulpet. Der holder ikke ulovlig parkeret biler på vejen mere.  

Borgermøde den 17.  maj om projekt ”Fjellerup Strandliv”

Dispensationen for projektet udløber den 9.11.2022 derfor skal det første spadestik været taget inden, men man mangler endnu den endelige tilladelse fra Kystdirektoratet for at gå i gang.

Der var spørgsmål og bekymringer fra borgerne omkring vedligeholdelse og hvordan bundgarnspælene vil opføre sig ved en isvinter.

Der er opsat to intelligente skraldespande som forsøgsordning, den ene ved nedkørslen ved Møllebækvej, den anden ved Blå Station

Kommunen har godkendt 4 lade standere på p-pladsen over for Strandkroen.