Forside

2021 beretning

Beretning generalforsamling  2021

Emne

Indledning

Sankt  Hans

Vejen

Fibernet

Nye medlemmer

Padle tennis og hjertestarter

Vedtægter

Vandværket

Beskrivelse

Action

2020 generalforsamlingen blev  corona aflyst, beretningen indeholder derfor emner der har været påvirket både 2020 og 2021

2020 blev aflyst , 2021 blev afviklet  som en grill aften , vi var ca 35 , stor tak til Jette og Ivan for lån af indkørsel.

 Også stor tak til  Jørgen og Johan  som  sørgede for ,at der var varme pølser, samt Birgit og jørgen  for diverse indkøb.

Der skal nok findes et nyt hold til næste år , da  Jørgen og Johan godt vil have en pause. Det er ikke en del af vores  vedtægter , at bestyrelsen er forpligtet til at påtage sig  arrangementet mht til St. Hans.

Opgaven er hermed givet  fri- nogen der melder sig ????

Her i foråret  havde  vi 2 års vej tjek med Nord Djurs kommune.

 Formålet var at tjekke om der var  sætnings skader i forbindelse med  at  man havde nedgravet  fiberkabler.

Vi fandt  flere steder hvor der var  sætningsskader, og personerne  fra  Vej og Park  gav os også ret . Det heler  er samlet i et referat som er udsendt tidligere i år. Norddjurs  her efterfølgende  meldt os ,at de ikke har tid til at følge op på det konklusions referat  de selv har lavet – dette  er vel  norddjurs i en nøddeskal.  En masse  ord og ingen handling.

Belægning:  vi har nu fundet den korrekte blanding , og kan vel godt sige  ,at vi nu har en rigtig  stabil og fin vej .

Skulle der opstå huller i forbindelse med den megen regn, må man som matrikel  ejer gerne jævne hullerne ud for egen matrikel.

Farten og støv.

Der bliver fortsat kørt ganske stærkt på vejen , og det er ikke kun  folk  udefra der køre stærkt.

Med  20 km fart grænse er  41 km jo faktisk  ,, vanvidskørsel,,.

Som fartbegrænser test blev der indkøbt  3 børne cykler,  som blev stillet ud ved vejen.  2 af dem blev stålet .  men  det virker faktisk .

Der henstilles til at vi der er medlemmer af grundejerforeningen  respektere de 20 km.

Man må nok sige ,at der er sket en del på hushandel siden . Hele Fjellerup har  oplevet et bygge bum  af den anden verden.  Ved hus handler ,er det vigtigt ,at  sælger husker ,at   informere den nye ejer om pligten til at være med i grundejerforeningen.   Benyt www.birkelyfjellerup.dk her findes også betalingsinformationer.

Vi  er blevet kontaktet af borgerforeningen, med hensyn til en en gangs donation på 3000  til projektet Padeltenis  oppe ved  den normale  tennis bane.

 I den ombæring har jeg fået borgerforening til at være drivkraft på en hjertestarter , som måske vil blive ophængt oppe ved det gamle vandværk på fælledvej 23. her kan der muligvis også blive tale om en engangs donation på 3000,- men planen er at trykfonden giver hele beløbet , og  vandværket betaler strømmen .  Borgerforeningen har bolden.

Vedtægterne har ikke disse punkter beskrevet , men det vil være en fordel for alle med så mange hjertestartere i omådet som muligt.  Så Bestyrelsen bakker op om projekterne.

Måske vi har en udfordring:

Paragraf 3.

,, på paracellerne må ikke drives nogen form for næringsvej(heller ikke  pensionat virksomhed) eller haves oplag af nogen art .,,

Hvordan skal det tolkes  ??  gælder det  også ren udlejning ??

Paragraf 7

Paracellen skal holdes i ordentlig , ren og ryddelig stand-

Støjende adfærd til ulempe for de omboende er ikke tilladt. Radio ,fjernsyn,båndoptager eller lignende, med højtalerforsynede apparater samt musik instrumenter , må kun benyttes indendørs.

Er alle medlemmer  bekendt med ovennævnte . ? og hvad er konsekvensen.

Almindelig Pli og ordet  Hensyn , kan godt komme under pres de kommende år

I skulle gerne have fået brev om , at vandurerne  udskiftes , så de nu bliver elektroniske , samt ,at vi som andelshavere i vandværket kan fælge  eget forbrug via en App-  der er dog ingen tidsplan lige nu .

Årets generalforsamlings er   :16 oktober kl 09.00. husk at skrive jer op til nyhedsbrev på .

www.fsvv.dk